Fiets Verzekeringen

FIETSVERZEKERINGEN BIJ BROERS FIETSREPARATEURS

Fietsdiefstal is een groot probleem in de stad. Vooral mooie, nieuwe fietsen worden vaak meegenomen door een dief. Hoewel je jouw fiets natuurlijk altijd aandachtig op slot zet, kan het nog steeds gebeuren dat jouw fiets ook ineens weg is. Om ervoor te zorgen dat je in dat geval binnen no-time weer een nieuwe fiets op kunt halen bij de fietsenwinkel Amersfoort van de Broers Fietsreparateurs, bieden de Broers een goede fietsverzekering aan. Deze verzekeringen vergoeden het complete aankoopbedrag van jouw nieuwe FixieBrothers fiets. Je kunt dus direct een nieuwe uitzoeken.

Bij de fietsenwinkel Amersfoort van Broers Fietsreparateurs kun je een prachtige, gloednieuwe FixieBrothers fiets samenstellen en aanschaffen. In de fietsenwinkel geven de Broers een goede uitleg over de nieuwe FixieBrothers fietsen. Zoveel mensen, zoveel wensen. Daarom zijn de nieuwe fietsen bij de fietsenWINKEL Amersfoort van Broers Fietsreparateurs onderverdeeld in meerdere typen fietsen. Zo heb je The Developer, The Operator en The Protector. Mooie stadsfietsen verkrijgbaar in meerdere kleuren. The Genius is het paradepaard van de FixieBrothers. Deze prachtige fiets is voorzien van chromen accenten en een automatische versnellingsnaaf.  

Wanneer je een fiets wilt aanschaffen bij fietsenwinkel Amersfoort van Broers Fietsreparateurs, die niet onder één van de standaard FixieBrothers modellen valt, kun je samen met de Broers een custom project beginnen. Omdat de Broers Fietsreparateurs nauwe banden onderhouden met de FixieBrothers fietsfabriek, is het mogelijk om jouw eigen fiets van begin tot eind volledig zelf samen te stellen. Nadat je het ontwerp helemaal af hebt, zal de fiets in de fietsfabriek, speciaal voor jou, worden gebouwd.

fiets repareren? maak gebruik van onze gratis haal- en brengservice!

2. OPHAALSERVICE
3. FIETSREPARATIE
4. BRENGSERVICE

KINGPOLIS FIETSVERZEKERINGEN FIETSENWINKEL AMERSFOORT

De fietsverzekeringen die de Broers Fietsreparateurs in hun fietsenwinkel Amersfoort aanbieden worden uitgevoerd door KingPolis fietsverzekeringen. Bij KingPolis is het mogelijk om fietsverzekeringen af te sluiten voor 12, 36 of 60 maanden. Ook is het mogelijk om te kiezen tussen louter een diefstalverzekering of een casco verzekering. Bij casco heb je niet alleen recht op een uitkering wanneer je fiets gestolen is, maar ook wanneer er schade is gemaakt aan jouw fiets terwijl hij buiten stond. Aangezien Amersfoort een redelijk drukke stad is, raden wij mensen aan om de cascoverzekering af te sluiten.

Wanneer iemand dan schade maakt aan de fiets terwijl je er niet bij bent, zal deze schade ook vergoed worden. De meeste verzekeringen die wij verkopen zijn casco 36 maanden. Benieuwd wat de kosten en exacte voorwaarden zijn voor de verzekeringen? Voor elke fiets is een andere berekening van kracht. Neem contact met ons op. De Broers kunnen je alles vertellen over de verzekeringsvoorwaarden en de kosten.