Shimano Service Center

SHIMANO SERVICE CENTER

Broers Fietsreparateurs is officieel erkend als Shimano Service Center. Waarom? Omdat we een stapje harder zetten voor onze klanten. Wat merk jij precies van die hoge servicegraad als je bij ons de winkel binnenstapt?

Fietsen steeds geavanceerder
We zijn geen fietsenwinkel die alleen maar fietsen en toebehoren verkoopt. Nee, we zijn juist een fietsspecialist met vakkennis die ervoor zorgt dat je zorgeloos kunt fietsen. Het maakt daarbij voor ons niet uit of je met een mountainbike, hybride stadsfiets, gravelbike, fixed gear of racefiets op pad wilt. Nu fietsen technisch gezien steeds wat geavanceerder worden denk aan connected e-bikes, elektronische schakelsystemen en de integratie van onderdelen  is diepgaande kennis van groot belang.

Binnen 24 uur is de fiets weer klaar
Om Shimano Service Center te kunnen zijn, moet je een reparatiefiets binnen 48 uur weer rijklaar hebben. Hoe mooi dat ook klinkt, wij zijn nog iets strenger voor onszelf en streven ernaar om onderhoudswerk binnen 24 uur gefikst te hebben. In 95 procent van de gevallen lukt dat ook. Een enkele keer hebben we toch iets meer tijd nodig, bijvoorbeeld omdat er een onalledaags onderdeel besteld moet worden. In dat geval melden we dat netjes vooraf. De meeste onderdelen hebben we echter standaard op voorraad.

Altijd vriendelijk en behulpzaam
Dat we een gratis haal- en brengservice hebben, heb je waarschijnlijk elders op onze website al gelezen. Daarmee proberen we je zorgen uit handen te nemen. Maar ook als je zelf naar onze winkel komt, staan we klaar om je te helpen. De maatstaf bij ons is dat we je behulpzaam zijn, en dat op een vriendelijke manier zoals wij zelf ook verwachten als we bij de autogarage of witgoedzaak aankloppen. Het maakt voor ons geen verschil of je komt voor vervanging van een binnenband of voor advies bij de aankoop van een e-bike.

Up-to-date
Ben je een fietsgek? Nou, dan we hebben iets gemeen. Want wij zijn dat net zo goed! We struinen beurzen in binnen- en buitenland af om up-to-date te blijven. Ook Shimano houdt ons steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op technisch gebied. Dus komen onze vrienden van Shimano weer eens met een grote noviteit die vervolgens een fietsrevolutie ontketent, dan weten wij dat als Shimano Service Center als een van de eerste. Al snel hebben we het product in huis en weten we je op de juiste wijze te adviseren.

Kennis van de laatste technieken

Merken bedenken voortdurend slimme vernieuwingen die het fietsen prettiger maken. Met Broers Fietsreparateurs hebben we het geluk dat Shimano onze mensen traint. We volgen regelmatig online cursussen en gaan zo nu en dan naar Shimano toe om onze kennis verder bij te spijkeren. Een vernieuwde STEPS-motor van een elektrische fiets kent al bij de lancering geen geheimen meer. We wachten nog steeds op de dag dat onze mensen na een vraag van een klant met de mond vol tanden staan. Daag ons dus gerust uit.

Originele vervangingsonderdelen

We hebben de meeste van Shimano’s producten in huis. Dus moeten de schijfremblokken van je racefiets of de versnellingskabels van je hybride stadsfiets vervangen worden, dan kun je erop rekenen dat Broers Fietsreparateurs altijd voor originele onderdelen kiest en niet voor een inferieur alternatief. Zo weten we zeker dat het systeem feilloos werkt.