OVER ONS

Broers Fietsreperateurs

Broers Fietsreparateurs bestaat uit goede fietsenmakers met het gezamenlijke doel om de inwoners van Amersfoort en omstreken van goede, betaalbare fietsreparaties te voorzien. Wij zijn in staat om elke kapotte fiets in een mum van tijd weer werkend over de weg te laten rollen. Of het nu een stadsfiets, een elektrische fiets, een racefiets of een mountainbike is.  

Naast de harde kern van ervaren fietsenmakers, leiden we elk jaar leerlingen Fietstechniek op van het MBO Amersfoort. Deze jongens zijn vier dagen per week bij ons in dienst en gaan op maandag naar school. Nadat de opleiding is afgerond is het ons doel om deze leerlingen een vaste arbeidsplek aan te bieden in onze fietsenmaker Amersfoort. Hieronder kun je zien welke leden ons team op dit moment bevat. Wij hangen altijd een kaartje aan elke gerepareerde fiets waarop je kunt zien wie jouw fiets heeft gerepareerd. Mocht je nog een vraag hebben, vraag dan gerust direct naar die persoon. Wil je nu vast één van onze teamleden spreken? Bel dan naar (033) 207 57 70.

reparatie en onderhoud

In de fietsenwinkel Amersfoort onderhouden en repareren de Broers Fietsreparateurs fietsen.

Klik hier

FIXIEBROTHERS FIETSEN

De fietsenwinkel Amersfoort van Broers Fietsreparateurs is officieel FixieBrothers dealer.

Klik hier

OPGEKNAPTE FIETSEN

Naast nieuwe fietsen herstellen en verkopen de Broers Fietsreparateurs ook weesfietsen.

Klik hier

Tamor

DE CHEF
____
De chef. Die altijd alles weet. Voor elk probleem een oplossing, dat is zijn kreet. Fietst op een okergele FixieBrothers Fixed Gear.

Yoep

De rouwdouwer
____
Yoep vliegt altijd door de werkplaats heen. Al is hij niet aan het werk, dan vind je hem wel op de fiets!

Marcel

De geoliede machine
____
De geoliede machine. Bij Marcel loopt alles gesmeerd. Hij is altijd vrolijk en klaar voor een uitdaging. Fietst op een Trek mountainbike.

Corien

De mama
____
Corien zorgt als een moeder voor ons bedrijf. Geen ding wat Corien ontgaat, ze houdt alle ballen hoog.