Gebruikte Fietsen

BROERS FIETSENWINKEL AMERSFOORT VERKOOPT OOK GEBRUIKTE FIETSEN

Naast de fietsenwerkplaats voor reparaties en de fietsenwinkel Amersfoort voor nieuwe FixieBrothers fietsen, worden er bij Broers Amersfoort ook gebruikte fietsen opgeknapt voor een tweede leven. Fietsen worden regelmatig weggedaan omdat er slechts wat kleine problemen mee zijn. Een fiets repareren kost soms meer dan een nieuwe aanschaffen, daarom is de keus vaak snel gemaakt. 

De Broers Fietsreparateurs vinden het een slechte zaak dat we zo veel onnodig staalafval produceren. Daarom zetten ze zich in om dit afval te verminderen. Iedereen met een oude fiets in de schuur kan deze laten ophalen door onze haalservice. De fietsen worden vervolgens in onze fietsenmaker Amersfoort opgeknapt en voor een lage prijs verkocht.  

De gebruikte fietsen kunnen van uiteenlopende merken zijn. De Broers Fietsreparateurs sluiten fietsen niet uit van een opknapbeurt, ongeacht welk merk of type fiets het is. Het is een doel van de fietsenwinkel om altijd een rijtje met opgeknapte gebruikte fietsen klaar te hebben staan voor de verkoop.

fiets repareren? maak gebruik van onze gratis haal- en brengservice!

2. OPHAALSERVICE
3. FIETSREPARATIE
4. BRENGSERVICE

ASSORTIMENT GEBRUIKTE FIETSEN AMERSFOORT

In onze fietsenwinkel in Amersfoort staat elke dag een rijtje met tweedekans fietsen die een nieuwe eigenaar zoeken. Al deze fietsen zijn door de vorige eigenaar afgeschreven en krijgen een tweede kans van de Broers Fietsreparateurs. Ben je geïnteresseerd in een gebruikte fiets maar heb je geen tijd om even langs te komen? Bel ons op om direct doorverbonden te worden met onze fietsenwinkel Amersfoort.

Het aantal en de verscheidenheid aan gebruikte fietsen dat wij beschikbaar hebben voor de verkoop in onze fietsenwinkel Amersfoort verschilt van dag tot dag. Het is goed mogelijk dat we een fiets hebben staan die je graag zou willen hebben. Om hier zeker van te zijn kun je ons even bellen op het bovenstaande nummer.

Ben je op zoek naar een fiets die wij op het moment niet hebben staan? Plaats dan een zoekvraag bij ons. Aangezien wij meerdere kanalen hebben om aan gebruikte fietsen te komen, kunnen we altijd voor je kijken of één van onze partners wél de fiets heeft staan waar je naar op zoek bent.