Fietsverhuur

VERHUURAANVRAAG

____
Hartelijk bedankt voor jouw aanvraag. We nemen z.s.m. contact met je op. Je kunt ook contact met ons opnemen: (033) 207 57 70.
Heeft u alle velden ingevuld?

BROERS FIETSENWINKEL DOET OOK FIETSVERHUUR IN AMERSFOORT

Naast fietsreparaties aan fietsen van elk merk, verhuren de Broers Fietsreparateurs ook fietsen vanuit hun fietsenwinkel in Amersfoort. De fietsverhuur gaat direct vanuit de fietsenwinkel aan de Zuidsingel 59 in Amersfoort óf op locatie in of rond Amersfoort door middel van de Broers haal- en brengservice. 

Of je nou in je eentje Amersfoort wilt verkennen op een huurfiets of met een grote groep (tot 300 px.) door de stad wilt fietsen, bij Broers Amersfoort ben je aan het juiste adres. Neem even telefonisch contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken via het directe werkplaats nummer 033-2075770 of stuur een e-mailtje naar info@broersamersfoort.nl. De Broers lopen dan rustig alle opties met je door en plannen eventueel een haal- en brengafspraak in.  

De Broers Fietsreparateurs hebben een sterke huurfiets ontwikkeld die goed bestand is tegen het harde leven in de stad. Hierdoor zal de fietshuurder een prettige rit hebben en geen last hebben van defecten. Binnen het kader van duurzaamheid hebben de Broers Fietsreparateurs een groot aantal Gazelle fietsen gerecycled. Hierdoor hebben deze huurfietsen een tweede leven gekregen. Dit is efficiënt én duurzaam! 

Voor de fietsverhuur bij Broers Fietsreparateurs denken de Broers altijd zo veel mogelijk mee met de klant. We zijn flexibel. De Broers doen er alles aan om jouw dag met fietsverhuur zo fijn mogelijk te maken. Heb je bijzondere wensen? Laat ze ons telefonisch even weten, dan kunnen we gezamenlijk zoeken naar een oplossing.

fiets repareren? maak gebruik van onze gratis haal- en brengservice!

2. OPHAALSERVICE
3. FIETSREPARATIE
4. BRENGSERVICE

FIETSVERHUUR AMERSFOORT BIJ BROERS FIETSREPARATEURS

Voor de fietsverhuur in Amersfoort heeft Broers Amersfoort een nauwe samenwerking opgezet met de Amersfoortse fietsfabriek FixieBrothers. De FixieBrothers produceren custom fietsen die tevens verkocht worden in de fietsenwinkel van Broers Amersfoort. Daarnaast onderhouden de FixieBrothers een netwerk van enkele duizenden huurfietsen door het hele land. Een partij die dus goed weet waar een huurfiets aan moet voldoen.

De Broers in Amersfoort zorgen ervoor dat er altijd een aantal huurfietsen beschikbaar zijn bij de fietsenwinkel aan de Zuidsingel 59 in Amersfoort. Wil je met een grotere groep op pad? Neem dan even telefonisch contact op met BOB Fietsverhuur. Zij zullen vervolgens zorgen dat er voldoende fietsen aanwezig zijn op locatie.

 Wil je liever vertrekken met je huurfiets vanaf een andere locatie binnen of buiten Amersfoort? Laat dat ons dan ook even weten, dan kunnen we kijken of we de fietsen naar de gewenste locatie kunnen brengen. Het brengen en halen van de fietsen hoeft niet altijd op dezelfde plek te gebeuren.