Fiets Samenstellen

STEL JOUW FIETS SAMEN BIJ DE BROERS FIETSREPARATEURS

De Broers Fietsreparateurs houden ervan om bezig te zijn in hun fietsenmaker Amersfoort. Natuurlijk is het hoofddoel van de fietsenmakerij dat we de kapotte fietsen van inwoners van Amersfoort op een juiste manier repareren tegen een goede prijs. Als extra service halen we de fietsen kosteloos op aan huis, en brengen ze de volgende dag gerepareerd weer terug.  

Broers Amersfoort vindt het af en toe ontzettend leuk om samen met een klant onderdelen bij elkaar te zoeken en daarvan een fiets samen te stellen. Dit kunnen volledig nieuwe fietsen zijn, opgebouwd van louter nieuwe onderdelen. Het kunnen fietsen zijn die volledig opgebouwd zijn vanuit omgebouwde gebruikte fietsen, óf het kunnen fietsen zijn gemaakt van onderdelen uit gebruikte fietsen, gecombineerd met nieuwe onderdelen. Het is allemaal mogelijk.

Wanneer je een oude fiets in de schuur hebt staan waar je graag iets moois van zou willen maken, bijvoorbeeld omdat hij nostalgische waarde heeft, schroom dan niet om contact op te nemen met de fietsmaker Amersfoort van Broers Fietsreparateurs. Neem jouw fietskrot mee om in de fietsenmaker Amersfoort met één van de fietsenmakers, onder het genot van een kop koffie, een goed plan te maken voor het verbouwen en verbeteren van de fiets.

fiets repareren? maak gebruik van onze gratis haal- en brengservice!

2. OPHAALSERVICE
3. FIETSREPARATIE
4. BRENGSERVICE

FIETSEN SAMENSTELLEN BIJ BROERS

Eerst even op afstand contact met de Broers opnemen om te kijken wat er mogelijk is kan natuurlijk ook. Stel gerust al je vragen via (033) 207 57 70. Indien je nog niet zeker weet of het wel wat voor jou is om een project met Broers Fietsreparateurs te beginnen, dan verwijzen wij je graag door naar onze Facebook pagina. Op die pagina komen regelmatig foto’s van afgeronde projecten voorbij. Natuurlijk is er maar beperkt informatie gegeven bij de foto’s die gepost worden vanuit onze fietsenwerkplaats Amersfoort.

Wil je graag wat meer in detail weten hoe een project verloopt en hoe we het hebben aangepakt bij eerdere projecten, stuur dan een bericht naar info@broersamersfoort.nl. Het bericht komt automatisch uit bij de chef van onze fietsenwerkplaats Amersfoort. Hij zal verder contact met je opnemen.